Ajankohtaista

09.10.2018

Valtakunnallinen Green Care LuontoVoima Laatua -merkki Päiväkoti Siilinpiilolle Kiteelle

Green Care Finland ry:n Laatulautakunta on myöntänyt Green Care  LuontoVoima Laatua -merkin  Mäntyniemen Ikihonka Oy:n Siilinpiilon päiväkodille. Päiväkoti Siilinpiilo sijaitsee Ruppovaaran kylässä Kiteellä. 

Mäntyniemen Ikihonka Oy:n Päiväkoti Siilinpiilo on 25-paikkainen yksityinen päiväkoti, jonka perusajatuksena on lapsilähtöisyys, kokonaisvaltaisuus ja elämyksellisyys. Päiväkodin painopistealueina ovat luonto, taide, musiikki ja liikunnan ilo.

Yrityksen toiminnan kulmakiviä ovat vahva Green Care -ajattelu, ihmislähtöisyys, yhteisöllisyys ja verkostoituminen. Arvojen lähtökohtina ovat ihmisen elämänkaari, sukupolvien jatkumo ja vuorovaikutus ihmisen ja luonnon kesken. Toimintamuotomme perustuvat kestävän kehityksen periaatteisiin ja hyvän, ihmisenkokoisen elämän edellytysten vaalimiseen.

Green Care Finland ry:n myöntämät Green Care –laatumerkit kertovat, että palveluntuottaja tuntee Green Care –toimintatavan ja palvelu tuotetaan ammatillisesti, tavoitteellisesti ja vastuullisesti.

Tällä hetkellä Green Care LuontoHoiva tai LuontoVoima Laatua -merkkiin tähtäävää laatutyötä tekee yli 20 sosiaali-, terveys-, kasvatus- tai matkailualan yritystä Pohjois-Karjalassa Green Care-GREEN KARELIA -hankkeen piirissä. Hanketta toteuttaa ProAgria Pohjois-Karjala/Maa- ja kotitalousnaiset & Karelia Ammattikorkeakoulu. 

PALJON ONNEA PÄIVÄKOTI SIILINPIILO! 

 

 

 

Mukaan toimintaan

Green Care Itä-Suomi on alueellinen yhdistys, joka edistää luonnon hyvinvointivaikutuksiin perustuvaa palvelutoimintaa.

Liity jäseneksi

Yhteystiedot

Johanna Rinnekari, ProAgria Pohjois-Karjala 
Puhelin +358 40 301 2441, johanna.rinnekari@proagria.fi

Katri Palpatzis, Karelia Ammattikorkeakoulu

Puhelin +358 50 405 9986, katri.palpatzis@karelia.fi

Pj. Riina Harinen, Green Care Itä-Suomi alueyhdistys
Puhelin +358 45 319 5145, info@onnenpisara.fi