Mantan Luontopalvelut

Lapset , Nuoret , Työikäiset , Vanhukset, Erityisryhmät
Ennalta ehkäisy, varhainen puuttuminen, Päivätoiminta, Kasvatus , Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut, Työhyvinvointitoiminta , Tavoitteellinen luontoliikunta, Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

Kohteen kuvaus

Ikiaikaiset hongat kertovat tarinoitaan, kun tuuli leikkii niiden oksissa.
Taivaan kirjovat syttyvät tähdet. Nuotio luo valoa hämärtyvään iltaan.

On hiljaista, kuulet vain luonnon. 

Mantan Luontopalvelut tarjoaa kaikille soveltuvia, esteettömiä luontopalveluja Ilomantsissa, Möhkön kylässä. Yrityksemme tukikohtana toimii Möhkössä sijaitseva Mantan Majatalo, mutta toiminta-alueenamme on koko Ilomantsi, sekä useat luontomatkailukohteet ympäri Suomea.

Toimintamme kulmakiviä ovat turvallisuus ja asiakaslähtöinen palvelu. Haluamme palveluidemme kautta tarjota erityisryhmille tasavertaisen mahdollisuuden aitoon luonnon kokemiseen. Palveluihimme kuuluvat erilaiset täydenpalvelun luontoretket, -lomat ja kurssit, joiden kesto vaihtelee muutaman tunnin lähialueretkestä viikon mittaisiin lomakokonaisuuksiin.

Palveluidemme sisältö rakentuu yhdessä tekemisestä ja osallistumisesta. Teemme yhdessä aitoja luontotoimintoja, joita ovat muun muassa kalastus, sienestys, marjastus, vaellukset, vesillä liikkuminen, maastoyöpymiset ja maastoruokailut.

Toimintamme tavoitteena on tarjota voimaannuttavia, arjesta hetkeksi irrottavia luontokokemuksia ja tarjota asiakkaillemme mahdollisuus luontoherkkyyden lisääntymiseen ja omaan luontosuhteen löytymiseen.

Teemme tiivistä yhteistyötä monien eri valtakunnallisten liittojen ja järjestöjen kanssa. Toimimme myös Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n palvelujen tuottajana, toteuttaen Elämyksiä luonnosta –tuettuja lomia.

 

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö

Tuija Lauronen

Osoite

Koulurannantie 3 a
82980 Möhkö

Puhelin

040 8616 373

Sähköpostiosoite

mohkonmanta@luukku.com

Sijainti kartalla

Kuvia kohteesta

Mukaan toimintaan

Green Care Itä-Suomi on alueellinen yhdistys, joka edistää luonnon hyvinvointivaikutuksiin perustuvaa palvelutoimintaa.

Liity jäseneksi

Yhteystiedot

Johanna Rinnekari, ProAgria Pohjois-Karjala 
Puhelin +358 40 301 2441, johanna.rinnekari@proagria.fi

Katri Palpatzis, Karelia Ammattikorkeakoulu

Puhelin +358 50 405 9986, katri.palpatzis@karelia.fi

Pj. Riina Harinen, Green Care Itä-Suomi alueyhdistys
Puhelin +358 45 319 5145, info@onnenpisara.fi